By Claire

De wereld van byClaire

Creëer met de byClaire producten.... jouw eigen kleurrijke wereld!

Mooie patronen om te haken en sfeer mee te maken en natuurlijk volop inspiratie!

By Claire Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • byClaire Cotton nr. 1

  Claire Boeter, bekend van het Haken en Meer blog en het boek Haken en Kleur wat zij samen met Saskia Laan heeft gemaakt, komt met groot nieuws. Het ByClaire garen!

  Na maanden werken, ontwerpen en uitzoeken heeft zij een prachtige collectie glanskatoen, geschikt voor naald 3 - 3,5, in maar liefs 48 schitterende kleuren.

  Met mooie sprekende kleuren, een pastelserie en de prachtigste blauw- groen- en paarstinten. En natuurlijk mogen ook de chique grijs,- bruin- en taupetinten niet ontbreken in de byClaire lijn.

 • ByClaire nr. 2 Soft...

  byClaire nr. 2 Soft Mix is een heerlijk zacht garen, wat bestaat uit 50% katoen en 50% polyacryl. Het garen is geschikt voor naald 5,0 tot 7,0 mm. De bollen hebben een gewicht van 50 gram en bevatten ca. 66 meter garen.

  Op dit moment is het garen verkrijgbaar in 28 schitterende kleuren. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot sprankelende en sprekende kleuren. De mogelijke combinaties zijn eindeloos!

 • ByClaire Nr.3 Sparkle

  Het nieuwste garen van de bekende haakster Claire Boeter is de byClaire nr.3 - Sparkle! Het prachtige glittergaren bestaat uit een mooie opengewerkte draad van 75% katoen en 25% Polyester. Het leuke is dat de 18 verschillenden kleuren mooi aansluiten op de kleuren van de andere byClaire garens. Zo wordt het combineren van garens nog makkelijker!