In prijs verlaagd! Whirl - Green Tea Tipple (754) Bekijk groter

Whirl - Green Tea Tipple (754)

SCH-1698-0754

Nieuw product

Dit heerlijke, gemêleerde garen van Scheepjes is beschikbaar in 12 verrukkelijke kleurcombinaties. Met een samenstelling van 60% katoen / 40% acryl is het uitermate geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht projecten. Anders dan andere zogenaamde unicat garens is Whirl een volledig getwijnd garen om snel te kunnen haken of breien en om splijten te voorkomen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

18,38 € incl. BTW

-25%

24,50 € incl. BTW

IDeal
IDeal

Meer informatie

Dit heerlijke, gemêleerde garen van Scheepjes is beschikbaar in 12 verrukkelijke kleurcombinaties. Met een samenstelling van 60% katoen / 40% acryl is het uitermate geschikt voor het maken van luchtige, lichtgewicht projecten. Anders dan andere zogenaamde unicat garens is Whirl een volledig getwijnd garen om snel te kunnen haken of breien en om splijten te voorkomen. Omdat dit garen heel mooi valt is het perfect voor sjaals, accessoires, kleding en stijlvolle home deco projecten.De Extra Grote Garencake heeft een gigantische lengte van wel 1000 meter met prachtige lange kleurwisselingen, meer dan genoeg voor een grote sjaal of omslagdoek. Elke kleurwisseling is heel precies en zorgvuldig geknoopt, zodat de knoop onopvallend in je steken verborgen kan worden.

Wasvoorschrift

120px-Drogen_(plat)-svg.png120px-Professionele_reiniging_(P)-svg.pn

  • Machine fijnwas op 30 graden.
  • Niet in de droogtrommel.
  • Eventueel warm strijken
  • Niet Bleken.
  • Eventueel laten stomen

Gratis Patroon

In samenwerking met Lillabjorncrochet.com bieden wij u een gratis haakpatroon voor een zogenaamd Cirkelvest. Dit patroon kunt u hier downloaden. Bij aankoop van een bol Whirl krijgt u het patroon op papier meegeleverd.